top of page
Etsi
  • hyvinvointilahjato

Taukojumppa päivän piristyksenä

Kerromme hieman käyttövinkkejä vastuskuminauhalle. Vastuskuminauha on helppo mukaan otettava treeniväline niin töihin kuin muuallekin vapaa-ajalla. Sillä saa tehtyä hyvin tehokkaan treenin missä vain ja nopeasti aikaa kuluttamatta.

Olemme koonneet tiimimme kanssa oman treeniohjelmamme tänne blogiin teidän käyttöönne. Nämä vinkit soveltuvat mainiosti esimerkiksi taukojumppaan työpaikoilla. Vastuskuminauha soveltuu mainiosti tällaiseen nopeaan jumppaan niin työpaikalla kuin ihan kotonakin.


1. X-hyppyjä 2 minuuttia. Tämä liike aktivoi lihaksesi nopeasti ja nostaa sykkeen ylös.

2. Askelkyykkyjä kuminauhalla 3 x 10. Kuminauha olisi hyvä asettaa jalkojen alle ja olkapäille.

3. Kyykkyjä 3 x 10. Kuminauha olisi hyvä asettaa olkapäille ja jalkojen alle.

4. Hauiskääntö kuminauhalla 3 x 10. Kuminauha laitetaan jalkojen alle ja käsillä tehdään hauiskääntöjä.

5. Soutu kuminauhalla 3 x10. Sido kuminauha esimerkiksi tolppaan tai laita se selän taakse. Tämän jälkeen vedä kuminauhaa itseäsi vasten.

6. Pystypunnerrus kuminauhalla 3 x 10. Laita kuminauha jalkojen alle ja toisella kädellä työnnät kuminauhaa ylöspäin.

7. Loppuun 30 sekunnin venyttelyt.




Tämä treeni on napakka mutta tehokas. Taukojumppa auttaa keskittymään paremmin töihin ja saa väsymyksen ja uupumuksen pois kehon aktivoituessa. Näin keskittyminen siis paranee. Tämä vaikuttaa toki myös omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen paljonkin. Tällainen säännöllinen tehokas treeni kohentaa kuntoa ja jaksamista huomattavasti.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Toimistotyöläisten pelastus - ekomutjutin

Tässä kirjoituksessa esittelemme yhden suosituimmista tuotteistamme ja käyttövinkkejä sen parhaimpaan mahdolliseen hyödyntämiseen....

bottom of page