top of page
Etsi
  • hyvinvointilahjato

Esittelyssä nesteytyshälytin ja herätysvalo

Saattaako veden juominen jäädä sinulla vähäiseksi? Tämä on yleinen ongelma, joka esiintyy lähes kaikilla. Vettä ei tule juotua niin paljoa kuin suositellaan, mihin saattaa olla monia syitä. Meillä on tähän kuitenkin ratkaisu hyvinvointilahjoilla. Nesteytyshälytin muistuttaa juomaan vettä ja kertoo jopa määrän, kuinka paljon tulisi juoda. Tämä on loistava lahja kiireiselle työntekijälle, sillä töissä varsinkin veden juominen saattaa välillä unohtua tai jäädä vähäiseksi. Veden juomisella on kuitenkin paljon hyviä vaikutuksia terveyteen, joita saisi helposti vain muistamalla juoda vettä tarpeeksi. Veden juominen parantaa aineenvaihduntaa sekä edistää suoliston toimintaa. Se on myöskin hyväksi iholle, hiuksille ja nivelille. Fyysinen suorituskyky paranee ja aivot pysyvät skarppina, joka on erityisen tärkeää etenkin töissä.


Päivän aloitus on yksi tärkein hetki päivästä. Se, millä tuulella päivän aloitat ja millä jalalla nouset sängystä, vaikuttaa yllättävän paljon päivääsi. Useimmiten aamulla tuntuu siltä kuin unet jäisivät ihan kesken eikä millään haluaisi nousta vielä. Tähän vaikuttaa paljon herätys, johon heräät yöuniltasi. Terävä, äkillinen herätyskellon ääni saattaa saada nopeasti hereille, mutta ärsyttävästi. Meidän tarjoama herätysvalo antaa mahdollisuuden rauhalliseen herätykseen ja saa aikaan hyvän mielen jo aamusta asti. Herätysvalo herättää valon avulla, joka voimistuu pikkuhiljaa. Tämä muistuttaa auringonnousua ja saa mielen heräämään paremmin ja kirkkaammin päivään. Tämä auttaa saamaan silmät nopeammin auki ja tuo energiaa aamuun. Plussana vielä kaiken päälle, tämä herätysvalo toimii niin lukuvalona kuin unen saanniin tuojana. Herätysvalo on ulkonäöltään modernin minimalistinen ja sopii osaksi sisustusta sen simppelin ulkomuodon ja valkoisen värimaailman vuoksi. Osa tiimistämme on testannut herätysvaloa ja jakavat vain positiivisia kokemuksia valosta. He kertovat ärsytyksen lähteneen aamuista, jolloin päiväkin saa energisemmän aloituksen. Näin myös työpaikalle on mukavampi saapua heti aamusta.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Toimistotyöläisten pelastus - ekomutjutin

Tässä kirjoituksessa esittelemme yhden suosituimmista tuotteistamme ja käyttövinkkejä sen parhaimpaan mahdolliseen hyödyntämiseen. Esittelyssä on ekomutjutin. Monilla ei varmasti tule mieleen mitään,

bottom of page