top of page
Etsi
  • hyvinvointilahjato

Miten muistat työntekijääsi jouluna?

Oletko jo miettinyt että tänä jouluna muistaisit työntekijääsi hänen hyvinvointiaan edistävällä lahjalla? Me hyvinvointilahjoilla uskomme, että vastuullinen hyvinvointia edistävä lahja on merkityksellisin, mitä voit antaa arvokkaalle työntekijällesi. Näin pidät huolta työntekijöiden hyvinvoinnista kuin myös ilahdutat työntekijää laadukkaalla lahjalla.


Kokosimme tiimimme kanssa joulusesongin kuumimmat lahjat.

  1. Painopeitto

Joulun aikaan työntekijät ovat väsyneitä pitkän syksyn jälkeen ja tarvitsevat jotain hemmottelua, mihin painopeitto soveltuu täydellisesti. Tuleva pitkä talvi ja pimeys väsyttävät, mutta painopeitto tuo työntekijöille hyvät yöunet, ja ovat näin ollen pirteinä töissä. Hyvinvointilahjatiimimme Riku on käyttänyt menneen syksyn ajan painopeittoa. Hän myöntää nukkuneensa yönsä huomattavasti paremmin nykyään. "Painopeiton kanssa nukahdan nopeasti ja olo on läpi yön turvallinen." Painopeiton lukuisia tutkittuja hyötyjä odottavat innokkaasti päästä testaamaan myös lopputiimimme.


2. Aktiivisuusranneke


Aktiivisuusranneke on oiva, laadukas ja hyödyllinen joululahja työntekijällesi. Joulun jälkeen uutena vuotena monet innostuvat liikunnasta ihan uudella tavalla, mihin aktiivisuusranneke myöskin innostaisi. Liikkuva ja terve työntekijä on parhaimmillaan niin työpaikalla kuin vapaa-aikanakin. Aktiivinen liikunta ja hyvinvoinnin seuraaminen aktiivisuusrannekkeen avulla auttaa tasapainottamaan elämää myös töiden ja vapaa-ajan välillä. Aktiivisuusrannekkeessamme on monia hyviä ominaisuuksia listattuna alapuolella.

  • sykkeen mittaus

  • askelmittari

  • unen pituus ja laatu

  • aktiviteetin valinta

  • sydämen rytmihäiriöiden mittaus


3. Niskahierontalaite


Haluaisitko hemmotella työntekijääsi pimeän ja sateisen syksyn jälkeen? Joulun aika on rentoutumisen ja ilon aikaa, jolloin työntekijälle annettu ihana niskahierontalaite piristäisi ja ilahduttaisi varmasti kaikkia työntekijöitä. Joululoman jälkeen töihin voidaan palata rentoutuneena ja motivoituneena. Rentoutunut työntekijä on terävimmillään ja laadukkaat lahjat samalla motivoivat työntekijöitä, sillä laadukas hyvinvointia edistävä lahja kertoo aidosta välittämisestä työntekijöitä kohtaan.


Tässä on koottuna meidän tiimimme joululahjavinkit työntekijöillenne. Toivotamme oikein rentouttavaa joulun odotusta!


Kuva: Unsplash.com



Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Toimistotyöläisten pelastus - ekomutjutin

Tässä kirjoituksessa esittelemme yhden suosituimmista tuotteistamme ja käyttövinkkejä sen parhaimpaan mahdolliseen hyödyntämiseen. Esittelyssä on ekomutjutin. Monilla ei varmasti tule mieleen mitään,

bottom of page